Eun-jeong Ham 35 let


Eun-jeong se coby jedináček narodila do hudebně zdatné rodiny na samotný závěr roku 1988. Její matkou a současně i hlavní marketingovou agentkou je talentovaná pianistka a úspěšná absolventka privátní univerzity Ewha Womans University. Ta patří k vůbec největším a nejznámějším univerzitám nejenom v rámci světového měřítka. V Jižní Korei je považována za nejprestižnější univerzitu. Prvního pomyslného vítězství Eun-jeong dosáhla již v sedmi letech, kdy si z lokální soutěže krásy "Little Miss Korea" odvezla cenu za první místo. Eun-jeong se od základní školy učí rovněž bojovému sportu, taekwondu. Zúčastnila se tehdy dokonce hned několika soutěží a ze třech si odvezla cenu nejvyšší.

Vyjma herectví patří k jejím velkým láskám také zpěv. Od roku 2007 se objevila hned v několika hudebních videoklipech zvučných umělců mezi něž patří například videoklip Davichi "Time, Please Stop". Rok 2009 s sebou přinesl obrovský úspěch v podobě hudební skupiny T-ara. Ve stejném roce vydala kapela úspěšné debutové album "Absolute First Album". Skladbu "Good Person" mohl pozorný filmový divák zaregistroval v dramatickém snímku Cinderella Man (2005). Po tomto úspěchu se Eun-jeong otevřely dveře ke komerčně úspěšným snímkům jako jsou Coffe Shop (2010), White: The Melody Of The Curse (2010), Dream High (2011), King Geunchogo (2011) či Queen Insoo (2011). V současnosti platí Eun-jeong za jeden z největších jihokorejských idolů populární hudby a filmu.


12.12.1988
Soul, Jižní Korea
Eun-jeong Ham csfd

Siljong 2GisaengryeongHwaiteu : jeowooeui mellodiJigueseo yeonaejungGosa: pieui joonggangosaNae sarangAiseukekiJoyonghan sesangYasuwa minyeoMadeullenByeolbyeol myeoneuriOneulbooteo saranghaeKkeutubneun sarangInsoodaebiDeurim haiKeopi hawooseuGoong팩트iN스타쇼 챔피언헬로 베이비우리 결혼했어요비타민


Aktualizace osobnostního profilu Eun-jeong Ham: 19.3. 2024 00:52