Rachel G. Fox 27 let


Celým jménem Rachel Giana Fox je americká herečka a zpěvačka narozená v Lawrenceville v Georgii. Když jí byly čtyři roky, přestěhovala se s rodinou do města Westlake v Ohiu. O rok později ji a její sestru přihlásila matka do divadelního kroužku, aby se ujistila, že jim nedělá problém veřejné vystupování. Začala hrát v reklamách v Ohiu a byla zastupována modelingovými agenturami Ford Modeling Agency a The Docherty Agency. Objevila se i ve výtiscích pro American Greetings, Target a JoAnn Fabrics. Dále jsme si ji mohli všimnout v televizních reklamách Lite House Pools & Spas a dalších regionálních reklamách. Do Kalifornie se přestěhovala, když jí bylo devět.

Rachel Fox jako zpěvačka vydala album a poté i videoklip k její písničce iShop, ke které následně udělala i francouzskou verzi.


23.7.1996
Lawrenceville, Georgia, USA
Rachel G. Fox csfd

Wuthering HighNoc zombieI'm Not Dead YetJewtopiaDům snůVince UncensoredSporkKriminálka: Oddělení kybernetikyMelissa a JoeyPrivate PracticeNové trable staré ChristineZoufalé manželkyiCarlyAliasHannah MontanaThat's So RavenPassionsJimmy Kimmel Live!Access Hollywood


Aktualizace osobnostního profilu Rachel G. Fox: 11.11. 2023 04:34