Ione Skye 53 let


Celým jménem Ione Skye Leitch je dcerou modelky a skotského folkového písničkáře známého jako Donovan. Své prostřední jméno Skye získala podle skotského ostrova Isle of Skye. Přestože je britského původu tak vyrostla v USA a před kamerou se poprvé objevila již ve svých patnácti letech.

Spíše než hereckými úspěchy poutá Ione Skye pozornost svým osobním životem. Na konci 80. let byla partnerkou Anthony Kiedise – zpěváka rockové skupiny Red Hot Chilli Peppers. Posléze se vdala za člena hip-hopové formace Beastie Boys Adama Horovitze. V roce 1999 prožila krátký románek s homosexuální modelkou a herečkou Jenny Shimizu a v současné době je matka dvou dcer provdána za hudebníka Bena Lee.


4.9.1970
Hampstead, Londýn, England, Velká Británie
Ione Skye csfd

HabitTajný slibDear EleanorXoXoDay Out of DaysHigh School ExorcismHauntReturn to BabylonMy Father's WillZodiac12 hodin životaThe Lather EffectFanaticky zamilovánJak jsme vyrůstaliKlinikaDry CycleAngrymanFreeSouthlander: Diary of a Desperate MusicianMoonglowThe Size of WatermelonsJumpMascaraVždyť já jsem roztleskávačkaVěž prvorozenéhoWent to Coney Island on a Mission From God... Be Back by FiveDokonalá matkaLáska na jednu nocSny nocí bezesnýchČtyři pokojeCityscrapes: Los AngelesDívky ve vězeníThe Color of EveningMilenci se zbraníNatankovat, najíst se a vyspatSamanthaWaynův světIt's Called the Sugar PlumCarmillaMindwalkSpis o RáchelŘekni cokoliv...Jimmy ReardonPsanciNa břehu řekyVe přiBaronsZrozeni milovatHodný holkyKempováníNešika


Aktualizace osobnostního profilu Ione Skye: 30.10. 2023 23:52