Dash Mihok 49 let


Dashiell “Dash” Mihok je americký herec, rodák z New Yorku. Je synem herečky Andrey /roz. Cloak/ a Raymonda Thorna /pův.jménem Mihok/. Jméno dostal po spisovateli Dashielli Hammetovi. Vyrůstal ve čtvrti Greenwich Village a navštěvoval Bronx High School of Science, kde hrával baseball na pozici hráče ve vnitřním hřišti. Taky chodil na Professional Children’s School na Mnahattanu, kde se seznámil se svým nejlepším přítelem Donaldem Faisonem. Mihok má Tourettův syndrom a je mluvčím neziskové organizace Jaylens Challnege Foundation, Inc. na podporu boje a výzkumu tohoto onemocnění.

Pár let dělal vrátného na Manhattanu na 5. Avenue v apartmánových bytech. Věnuje se jízdě na koni, plavání, bubnování a hip-hopu. Je ženatý od roku 2009 s Valerií Mason.


24.5.1974
New York City, New York, USA
Dash Mihok csfd

ArmoredJunctionDeep WaterRay Donovan: The MovieWildflowerInherit the ViperSleeping in PlasticMilion malých střípkůQuestThe Girl Who Invented KissingCar DogsSo B. ItZlo nikdy nespíToo LateFort Bliss2nd ServeTerapie láskouOn the InsidePohřebákTerorThe FPLiftedThe Fish TankKat: Válečná zónaPřesný zásahHafan hasičemJá, legendaLoveless in Los AngelesSex 100+1SuperheroesHollywoodlandKořeny mafieConfessions of a DogKiss Kiss Bang BangConnie a CarlaDeath ValleyDen potéHustleZelené pekloGuruTemný stín nad L.A.Anděl na skřipciFinder's FeePadrePekelná kuchyněDokonalá bouřeWhiteboysKariéristiTenká červená linieCalm at SunsetFoxfireRomeo a JulieSpáčiVražedný úmyslObžalovaníSuper drbnaLaw & Order: Organized Crime


Aktualizace osobnostního profilu Dash Mihok: 1.11. 2023 03:50