Ji-min Han 41 let


Ji Min Han, narozená 5. listopadu 1982, je jihokorejská herečka, která odstartovala svoji kariéru v šoubyznysu už jako studentka střední školy. Předtím, než se v roce 2003 objevila v menších rolích v seriálech All in a Dae Jang Geum, natáčela různé komerční filmy a hudební videa.

Následovalo natáčení seriálu Wolf, během něhož se však ona a její herecký kolega Eric Moon vážně zranili. Tato událost způsobila opakované odkládání seriálu, až se nakonec rozhodlo o jeho úplném zrušení. Odvysílaly se tenkrát pouze tři epizody. Jakmile se oba herci zotavili, sešli se místo toho při natáčení seriálu Invincible Parachute Agent.

Její kariéra dále pokračovala úspěšnými seriály Yi San, Capital Scandal a Cain and Abel. V roce 2011 překvapila Ji Min diváky svým výkonem ve filmu Detective K. Han měla do té doby image nevinné, křehké holky, tady si ovšem zahrála sexy femme fatale. V tom samém roce stihla natočit ještě seriál Padam Padam, který napsala známá scénáristka Hee Kyung No.

Velkému úspěchu se těšil i její další seriál Rooftop prince, za nějž získala několik ocenění a zvýšil se o ni zájem i v zahraničí, především v Japonsku. V posledních letech jste ji mohli vidět například ve filmu The Plan man, The Fatal Encounter či v seriálu Hyde Jekyll, me, kde si zahrála po boku Bin Hyuna.


5.11.1982
Soul, Jižní Korea
Ji-min Han csfd

A Year-End MedleyJojeGukgabudoeui nalHeoseutoriJen můj světMisseubaekDoba temnaJangsoosanghweYeokrinPeulraenmaenJoseonmyeongtamjeongHaebuhak gyosilCheong yeonWooidaehan yoosanVíc než dotykOstrovní bluesYondeo이리Jedné jarní nociNooni BooshigeZnámá ženaDeuramawoldeuHaideu jikil naOktab bang wangsejaPadam padam ... keuwa keunyeoui shimjangbakdongsoriKaingwa Abel


Aktualizace osobnostního profilu Ji-min Han: 25.4. 2024 20:59