Simon Amstell 44 let


Simon Amstell je známý především britskému publiku a to jako moderátor, scénarista a v neposlední řadě také stand-up komik.

Jeho scénaristické kvality si mohou diváci ověřit v GRANDMA´S HOUSE, což je televizní sitcom Simona a Dana Swimera. V tomto pořadu také hraje Asmtell a to verzi sebe samého, tedy bývalého moderátora hledajícího smysl života. Prozatím byly odvysílány dvě série.

V roce 2006 vyhrál cenu Royal Television Society Award za Best Entertainment Performance (Nejlepší zábavné vystoupení) a v roce 2007 dvě ceny British Comedy Awards za Best Comedy Entertainment Personality (Nejlepší komediální osobnost zábavního průmyslu) a Best Comedy Entertainment Series (Nejlepší komediální sérii) pro Never Mind the Buzzcocks.

V jeho tvorbě a vystoupeních se projevuje jeho osobnost. Může působit roztržitě a v jednom interview prozradil, že jazyk a hra se slovíčky je jeho jedinou zbraní v seznamování se s lidmi, jinak je prý velmi nesmělý. Je Žid a rozvod jeho rodičů a to, že je otevřeně gay se stává často tématy při jeho stand-up představeních.


22.11.1979
Essex, England, Velká Británie
Simon Amstell csfd

BenjaminMasokr: přijetí minulostiŽivě: Nedělej nicBuzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel ShowPuberťáciGrandma's HouseSkinsSimon Amstell: NumbNever Mind the BuzzcocksSimon Amstell: Set FreeAdam Hills in Gordon St TonightThe Graham Norton Show8 Out of 10 CatsNoční Show Craiga FergusonaLiquid NewsNoční show Davida LettermanaČerná tůňVegan 2017Russel Brand: Znovuzrození?Imagine


Aktualizace osobnostního profilu Simon Amstell: 15.10. 2023 17:13