Sara Martins 46 let


Herečka s kapverdskými kořeny se z rodného Portugalska přestěhovala do Francie, aby mohla studovat divadelní herectví na Conservatoire National d'Art Dramatique. Po několika divadelních rolích přišla v roce 2000 první vystoupení před kamerou v seriálu Police district a TV filmu Můj přítel Maigret.

Už během natáčení Smrti v ráji se plynule přesunula k jinému krimi seriálu Détectives. I nadále se ale chce věnovat  divadelnímu herectví, protože divadlo hraje v celém jejím životě důležitou roli.


19.8.1977
Faro, Portugalsko
Sara Martins csfd

Zásah štěstímI Love My MumUn mensonge oubliéVoyez comme on danseLe Poids des mensongesParole contre ParoleInsoupçonnableMarkýzDancing ParisDivorce de chien, UnMilosrdné lžiGarimpeiroKoncertMenschBelleville tourLa veuve tatouéeLetní časAutopsyFragile(s)Les Mariées de l'isle BourbonMer belle à agitéeNikomu to neříkejPaříži, miluji TěPosedlé tancemŠikovný chlapíkAprès l'océanKam zmizel můj syn?V tvých snechNe quittez pas!Les AmateursPar amourAlexandra EhleCitadelCrimes parfaitsGrand HôtelRéunionsOtec BrownCapitaine MarleauChérif


Aktualizace osobnostního profilu Sara Martins: 19.11. 2023 08:13