Dylan O'Brien 32 let


Dylan O'Brien se narodil v New Yorku, ale vyrůstal ve městě Springfield Township v New Jersey. Když mu bylo 12 let, přestěhoval se s rodinou do Kalifornie, kde jeho otec pracuje jako kameraman a matka působila jako herečka. Má irské, britské, italské a španělské předky. V roce 2006 začal hrát v krátkometrážních snímcích, které režíroval a produkoval s pomocí rodičů, a poté je i nahrával na YouTube, což mu vyneslo řadu fanoušků.

Ve stejném roce se objevil ve zcela improvizované komedii HIGH ROAD, načež následovala hlavní role ve filmu THE FIRST TIME, kde si zahrál po boku herečky Britt Robertson. V červnu 2013 chystá seriál Vlčí mládě premiéru třetí řady a v červenci se Dylan objeví v komedii BRÍGÁDNÍCI spolu s Rose Byrne, Owenem Wilsonem, Vincem Vaughnem a Willem Ferrellem. 

Dylan také hraje na bicí v kapele Slow Kids At Play a je fanouškem New York Mets.


26.8.1991
New York City, New York, USA
Dylan O'Brien csfd

Maximum TruthHashtag podvodniceThe OutfitBratrstvo nesmrtelnýchLáska a příšeryVzpomínky Fredricka FitzellaBumblebeeLabyrint: Vražedná léčbaAmerický zabijákDeepwater Horizon: Moře v plamenechLabyrint: Zkoušky ohněmLabyrint: ÚtěkStážistiThe First TimeHigh RoadThe Other TwoLarry, kroť seNeuvěřitelné příběhyWeird CityVlčí mláděNová holkaBen Platt: Live from Radio City Music HallAll Too Well: The Short FilmCharlie Brown: Blockhead's RevengeSacks WestTeen Wolf: Search for a CureHollywood InsiderHollywood First Look Features


Aktualizace osobnostního profilu Dylan O'Brien: 6.11. 2023 02:53