Kelly Rowan 58 let


Kelly se narodila v roce 1965 v Kanadském hlavním městě Ottawa. Začínala s modelingem během studia na vysoké škole, aby si vydělala nějaké peníze navíc a objevila se i v pár reklamách. Její kariéra odstartovala v roce 1980. Objevila se ve filmech jako VRATA DO PODSVĚTÍ, Spielbergově filmu HOOK, TŘI DO TANGA nebo 187 - KÓD PRO VRAŽDU po boku Samuela L. Jacksona. Hostovala také v několika známých seriálech jako DALLAS, KRAJNÍ MEZE, DA VINCIHO PŘÍPADY nebo KRIMINÁLKA LAS VEGAS. V roce 1993 získala ocenění Gemini Award za práci v TV filmu ÚPLNÉ BEZVĚTŘÍ 2.

Dále si ještě v roce 2007 zahrála v Kanadském televizním snímku V KRAJINĚ BEZ BOHA. V roce 2008 to pak byl film PROTIKLADY SE PŘITAHUJÍ s Freddie Prinze Jr.. a nejnověji dokončila film Good Times Are Killing Me u kterého byla zároveň i výkonný producent.

20. června 2007 byla zasnoubena s Kanadským miliardářem Davidem Thomsonem. Po zrušení jejich závazku se jí 28. dubna 2008 narodila dcera Ella Sophia. Aktuálně žije v Los Angeles.


26.10.1965
Ottawa, Ontario, Kanada
Kelly Rowan csfd

Tulipány pro RosePřípady detektiva Murdocha: Murdochovy VánoceRufusCyberbullyThe Good Times Are Killing MeProtiklady se přitahujíIn God's CountryEight Days to LiveMount PleasantGreenmailThe Man Who Saved ChristmasZbraň nebo křížHarlequin 11 - Láska s podezřenímJet BoyMezi námi děvčatyVězeňPohrdáníPravda o JaneLate Last NightSlečna AnyaTři do tangaZločin z vášněÚspěšné zmizení187 - Kód pro vražduMother's Wish, ASvatba sjednaná v nebiCandyman 2: Sbohem masuNájemní vraziČerný lišák 3: Lidé dobří a zlíÚplné bezvětří 2ReportérkaTajemství hřbitovaHookThe Long Road HomeVrata do podsvětíÚnos kojence Johna DoeaThe High Price of PassionThe Truth About AlexChildren of DivorceCastle na zabitíProzíravostFlashpointKriminálka MiamiO.C.


Aktualizace osobnostního profilu Kelly Rowan: 16.4. 2024 06:10