Hannah Spearritt 43 let


Hannah Louise Spearritt se narodila 1. dubna 1981 v Great Yarmouth na východním pobřeží. Už odmalička prohlašovala, že se jednou dostane do světa celebrit. Jako malá začínala hraním v televizních reklamách a postupem času se jí naskytly příležitosti zahrát si i menší role v televizních seriálech a muzikálech.

V roce 2004 dostala roli tajné agentky Emily Sommers v pokračování komedie AGENT CODY BANKS 2. Následovala role asistentky Joan v hororové komedii CHUCKYHO SÉMĚ a poté hlavní role v krátkých filmech LITTLE LILLY z produkce Andrew Lee Potts film. Od roku 2007 hraje v dobrodružném seriálu PRIMEVAL roli Abby Sarah Maitland.


1.4.1981
Great Yarmouth, Norfolk, England, Velká Británie
Hannah Spearritt csfd

UtopiaGoobAgent Cody Banks 2Chuckyho séměBezva partaSmash Hits Poll Winners Party 2002AladdinS Club 7: Artistic DifferencesNejvětší obchodní dům na světěCater Street Hangman, TheChuckySmrt v rájiPravěk útočíSlečna MarplováBlessedMinistry of MayhemAť žije S Club!SmileS Club 7 v HollywooduS Club 7 v L.A.S Club 7 v MiamiParty at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham PalaceS Club 7: S Club Party LiveIt's Only Rock 'n' RollPlanet PopS Club 7 in New ZealandS Club 7 - It's an S Club ThingS Club 7: Bring It All Back (To You)S Club 7: S Club PartyS Club 7: YouDon't Stop MovinNever Had a Dream Come TrueS Club 7: Have You EverS Club 7: Bring It All BackS Club 7: Two in a MillionS Club 7: You're My Number OneS Club 7: ReachDaybreakThe British Soap Awards 2008Strictly Come Dancing


Aktualizace osobnostního profilu Hannah Spearritt: 5.11. 2023 08:12