Nick Offerman 53 let


Nick Offerman se narodil 26. června 1970 ve městě Minooka, ve státě Illinois. Povoláním je herec a spisovatel, ale i tesař. Vyrůstal v Minooce. Jeho otec, Ric, vyučoval sociální studie na střední škole v nedalekém Channahon. Dostal bakalářský titul z výtvarných umění na Univerzitě Illionois roku 1993. Tento rok, on a skupina spolužáku založili  Defiant Theatre, divadelní společnost se sídlem v Chicagu.

V současné době ho můžeme vidět v televizním seriálu PARKS AND RECREATION na stanici NBC jako Rona Swansona. Další jeho známější role byla v seriálu GEORGE LOPEZ jako Randy McGee. V roce 2003 a 2005 se objevil v GILMOROVÝCH DĚVČATECH  Také hrál v seriálech jako DEADWOOD, MŮJ PŘÍTEL MONK a dalších.

Kromě hraní, je  Offerman  také profesionální stavitel lodí a jeho vedlejší činnost je řemeslník, který pracuje se dřevem. Vyrábí nábytek a další dřevěné konstrukce, třeba kánoe a čluny. V roce 2008 vydal instruktážní DVD, které se jmenuje Stavění kanoí s Nickem Offermanem, které natočil Jimmy Direst. Direstův plat za natočení DVD byla kánoe, druhá, kterou Offerman postavil.

Offermanova manželka, herečka Megan Mullally z Will & Grace, má roli v seriálu Parks and Recreation, jako jeho druhá ex-manželka Tammy. Je dobrý kamarád s komediálním hercem Rainnym Wilsonem. Ti dva se stali přáteli, zatímco byli konkurzu na stejné role v rané fázi jejich kariéry, a od té doby zůstali v kontaktu. Offerman je fanouškem Chicago Cubs a Chicago Bears.


26.6.1970
Joliet, Illinois, USA
Nick Offerman csfd

Mission: Impossible Odplata - Druhá částButterfly in the TypewriterCandy Cane LaneOriginPeníze těch tupcůLovci trolů: Úsvit TitánůZpívej 2Frances FergusonLEGO® příběh 2Příliš malý světBílý tesákNostalgieV rytmu srdceZlý časy v El RoyaleHrdina až do konceInfinity BabyJeptiškyNick Offerman & Megan Mullally: Summer of 69: No ApostropheThe House of TomorrowDoba ledová: Mamutí drcnutíZakladatelZpívejA Walk in the WoodsDruhá mízaHotel Transylvánie 2Já, Earl a holka na umřeníRytíř pohárůWelcome to Happiness22 Jump StreetBelieve MeKámoš napořádLEGO® příběhNick Offerman: American HamHlasHříšná cesta do rájeKrálové létaMillerovi na tripuTunaCasa de mi PadreJump street 21Na molNěkdo tam nahoře mě má rádSlacker 2011Audrey the TrainwreckV lepší společnostiHarmony and MeMuži, co zírají na kozyRisk je ziskRSO [Registered Sex Offender]The Go-GetterProkletíSin City - město hříchuSlečna Drsňák 2: Ještě drsnějšíNovemberUntitled Secret Service ProjectVzorec pro vražduEarly Bird SpecialSex instruktorLulu se vracíŽivot v tranzu


Aktualizace osobnostního profilu Nick Offerman: 8.11. 2023 23:12