Barry Corbin 83 let


Barryho celé jméno je Leonard Barrie Corbin. Narodil se 16. října 1940 v Lamese ve státě Texas jako syn právníka a učitelky. Vystudoval Texas Tech University v Lubbocku. Na svém ranči ve Fort Worth využívá každé volné chvíle k projížďce na koni. V devadesátých letech ztratil většinu svých vlasů kvůli nemoci zvané alopeacia areata. Od té doby se objevuje buď s úplně oholenou hlavou nebo s kloboukem či čepicí. Jeho hlas můžete slýchávat i z rádia KPLX-FM 99.5 The Wolf, Dallas, Texas.

Vyhrál ocenění Buffalo Bill Cody Award a cenu Western Heritage Award od National Cowboy Hall of Fame (Kovbojská národní síň slávy) za jeho herecký výkon ve filmu KOVBOJ CONAGHER (1991). Byl také nominován na Media Owl Award a cenu Emmy za roli v seriálu “ZAPADÁKOV“ (1990). V současnosti ho můžeme vídat například v seriálu “ONE TREE HILL“ v roli trenéra Whiteyho Durhama.

Barry si zahrál také generála Carvilla v počítačových hrách Red Alert a Red Alert 2.


16.10.1940
Lamesa, Texas, USA
Barry Corbin csfd

Zabijáci rozkvetlého měsíceFunny Thing About LoveMagic MaxStar Trek: First FrontierEminence HillThe Bay HouseThe Margarita ManVítězství v krviAn American in TexasFarmer of the YearMountain TopPosel nadějeThe ValleyBudoucnost se neptáLast Man ClubChristmas in the SmokiesWindsorDawn of the Crescent MoonFinding HarmonyLetadla 2: Hasiči a záchranářiSíla životaBeyond the Farthest StarBorn WildPomsta a spravedlnostThis Is Where We LiveCinema SixTen, kdo podal ruku Vicentu Fernandezovi3 Blind SaintsRedemptionSedonaValley of the SunNoNAMESRising StarsRodinná prokletíBen 10: Alien SwarmFeed the FishLáska si nevybíráVečerní slunceWyvernLake CityPivo pro mýho koněPokerový králTahle země není pro starýV údolí ElahToulavý andělZtracen v oblacíchČekání na životAlien ExpressDivoká řekaMistři hazarduYesterday's DreamsMuž se srdcem kovbojeTin Can ShinnyHope RanchPomsta v Clover BendDunsmoreNikdo tě neuslyšíPadrePodtrhThe Gristle


Aktualizace osobnostního profilu Barry Corbin: 24.2. 2024 07:48