Bey Logan 62 let


Bey Logan se narodil a vyrostl v Petersbouroughu v Anglii a v současnosti žije v Hongkongu. Je zakladatelem a prvním šéf redaktorem časopisu Impact a napsal knihu Cinema Hongkong. Logan je také celoživotním fandou Bruce Leeho a je celosvětově uznávaným odborníkem na Hongkongskou kinematografii, speciálně na akční filmy.

V současnosti je jediným cizincem, který pracuje v hongkongské filmové branži na plný úvazek. Bey napsal scénáře k thrillerům Ballistic Kiss ( Donnie Yen) nebo White Tyger ( s Gary Danielsem v hlavní roli), napsal scénář i k filmů Gen.X.Cops, zatím jeho poslední scénář je k filmu Lady Bloodfight.


15.11.1961
Stamford, England, Velká Británie
Bey Logan csfd

Je těžké ji zabítSnowbladeThe Dark SoulLady BloodfightMedailonThe BorderlandAkce nemluvněDeath ListZuo lin you li zhi wo ai yi jia renMeng longNight DriverLiu zhuang shiHao qingHei bai sen linKrotitelé upírůVolavka IIBruce Lee in G.O.D.: Shibôteki yûgiGen-X CopsZhou mo kuang reMa hei siu chiLong kua si hai zhi zhi ming qing renJing wu menRemo, Rambo, Reagan and Reds: The Eighties Action Movie ExplosionTarantino, le disciple de Hong-KongHong Kong SuperstarsBruce Lee: Cesta bojovníkaIt's a Mad, Mad, Mad, Mad Kung Fu World!!!Dubbed and Dangerous 3Tři fúrieKickboxer: OdplataChi se wei jiNejvětší záhady historie


Aktualizace osobnostního profilu Bey Logan: 25.4. 2024 15:57