Meg Foster 75 let


Megan Foster se narodila v městě Reading v Pensylvánii. Studovala divadlo v Neighborhood Playhouse v New Yorku a již během studia se divadlu intenzivně věnovala. Objevila se kromě jiného v divadleních hrách KRÁL LEAR, TŘI SESTRY, BARRABAS nebo EXTREMITIES.

Jako bohyně Hera se objevila v seriálech HERKULES a XENA. Zahrála si také epizodní role v seriálech BONANZA, THE TWILIGHT ZONE, TO JE VRAŽDA, NAPSALA, MIAMI VCE, COSBY SHOW nebo POHOTOVOST. Její zatím poslední filmovou rolí byla role matky ve filmu COMING UP EASY z roku 2004.

Jejím manželem byl Stephen McHattie. Měla vztah také s Ronem Starrem. Z tohoto vztahu má syna Christophera. Společně s ním se objevila jako Ali Tannerová ve filmu THE OSTERMAN WEEKEND.


10.5.1948
Reading, Pennsylvania, USA
Meg Foster csfd

HellblazersThe AccursedThere's No Such Thing as VampiresHaunted: 333Investigation 13A ReckoningAny Bullet Will DoJeepers Creepers 3Mladí Titáni: Jidášova smlouva31Three Days in AugustThe Lords of Salem25 HillSebastianComing Up EasyMask of Dumas, TheThe Minus ManLost ValleySpoilerThe Man in the Iron MaskRodinná tajemstvíOblivion 2: BacklashSpace MarinesAgentkaZabijáci v násDůvod k zabitíLady In WaitingOblivionSvraštělé hlavyKarate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2Skryté obavyChyťte vrahaLovec stínů - Umělý válečníkPřesný zásahDiplomatická imunitaPerspektiva požitkůJezebel's KissNůž v zádechVražedná nenávistLeviathanNeúprosnýOtčím 2Slepá zuřivostBetrayal of SilenceOni žijí!DesperateVládci vesmíruVítrSmaragdový pralesBest Kept SecretsDesperate IntruderOstermanův víkendRiding FastLístek do nebeCarnyDan August: Murder, My FriendGuyana Tragedy: The Story of Jim JonesPříběh z Ospalé kotlinyA Different StorySunshine Christmas


Aktualizace osobnostního profilu Meg Foster: 2.11. 2023 11:30