Keith David 67 let


Narodil se 4.6.1956 jako Keith David Williams. Přesto že se narodil v Harlemu, vyrůstal v Newyorském East Elmhurstu v Queensu. Po své úplně první roli zbabělého lva ve školní hře "The wizard of Oz" (Čaroděj ze země Oz) si řekl že bude hercem. Později dodal svou slavnou větu "Actually, I wanted to be an actor when I was two years old" (Vlastně jsem chtěl být hercem už ve dvou letech). Zapsal se na New York's High School Of The Performing Arts a potom pokračoval na Juiliardu.

Ve filmech se často dostával do vedlejších rolí. Jeho první větší role byla ve filmu VĚC, kde hrál Childse. Později hrál Kinga ve filmu ČETA. Zahrál si i ve filmech BIRD, ARMAGEDDON, REQUIEM ZA SEN a mnoho dalších.


4.6.1956
Harlem, New York City, New York, USA
Keith David csfd

Shelby OaksTim Travers & the Time Travelers ParadoxA Snowy Day in OaklandActive ShooterAmerican FictionFrom the ShadowsHeist 88Parallel Worlds: A Psychedelic Love StoryA Miracle Before ChristmasCatwoman: HuntedEntergalacticNeneRemember Me: The Mahalia Jackson StoryThe PrankUnpluggingInsightPups Alone: A Christmas PerilTemnota nociThe GatewayThe Seventh DayGoodHuman FactorLinie horizontuMost Guys Are LosersThe 420 Movie: Mary & Jane21 mostůSvatební kolotočLove JackedTales from the Hood 2Třeba jsi vrahVečerní školaŽivot je jízda...Dirty LiesRay Meets HelenV-Force: New Dawn of V.I.C.T.O.R.Y.Zběsilá pomstaBlue: The American DreamRange 15Service to ManSprávní chlapiThe Last PunchThe North StarBoiling PotBurn OffDutch BookIf I Tell You I Have to Kill YouUnion FurnaceZáložní jednotkaBirds of ParadiseMagic City, TheDon't Pass Me ByFrog KingdomPtačí úletSamuel BleakSons of LibertyÚtok na Wall StreetAtlas mrakůChristmas in ComptonHillbilly HighwaySmiley


Aktualizace osobnostního profilu Keith David: 3.3. 2024 09:36