Rafael Amaya 47 let


Rafael Amaya, narozen pod jménem José Rafael Amaya Núñez, je Mexickým hercem, modelem a zpěvákem. Narodil se 28. února roku 1977 ve městě Hermosillo (Mexiko). Již od mládí se musel hodně stěhovat. Ve svých pěti letech se Rafael s rodinou přestěhoval do Kalifornie, následně po dokončení střední školy jel do San Diega, kde začal studovat vysokou školu. Po vystudování vysoké školy zamířil zpět do Mexika, kde se následně věnoval zpěvu a modelingu.

Rafael se může také pochlubit řadou cen a ocenění. Roku 2002 dostal první ocenění v telenovele Salomé za nejlepší mužský výkon. Následně roku 2007 dostal ocenění v telenovele Las Dos Caras de Ana za nejlepší ztvárnění hlavního herce. Roku 2011 vyhrál ocenění za nejlepší vedlejší roli v telenovele La Reina del Sur. A následně několik dalších ocenění v telenovele El Señor de los Cielos, kde získal ceny jakými jsou například ceny za oblíbeného hlavního herce, perfektní pár a nejlepší herec.


28.2.1977
Sonora, Mexiko
Rafael Amaya csfd

Narco SoldiersOro y PolvoMeddling MomAdiós mundo cruelPlavba smrtiRock MaríSin memoriaPepe & Santo vs. AmericaKrálovna jihuEl ChemaSeñora AceroEl Señor de los CielosLa Reina del SurNěkdo se díváDoctor MateoAlguien te miraSexo y otros secretosLas dos caras de AnaOšklivka BettyMujeres asesinasAmar otra vezLas Vías del AmorSin pecado concebidoCasa en la playa, LaHospital CentralMujer, casos de la vida realKiss of Vengeance


Aktualizace osobnostního profilu Rafael Amaya: 19.11. 2023 09:45