Peter Krause 58 let


Peter Krause se narodil roku 1965 v Alexandrii ve státě Minnesota. V mládí byl nadějným atletem, čemuž se horlivě věnoval i na střední škole, bohužel během jednoho závodu utrpěl vážné zranění, které mu zabránilo v další sportovní kariéře.

Do té doby dostával povětšinou menší role v televizních projektech. Jeho vůbec první role byla ve filmu BLOOD HARVEST, ve které jeho postava po milostné scéně vstala z postele a než došla pro pivo, tak byla zabita. Z této etapy jeho života stojí za zmíňku např. epizodní role v BEVERLY HILLS 90210, CAROL AND COMPANY, nebo vedlejší role v TRUMAN SHOW.

Největší a dá se říci životní role ovšem přišla v roce 2001, kdy vyhrál konkurz a po pět sezónách hrál postavu Nate Fischera v úspěšném seriálu HBO ODPOČÍVEJ V POKOJI. Nutno podotknout, že měl velký zájem o roli Davida, ovšem Alan Ball byl unešen chemií, která vznikala mezi ním a Rachel Griffiths, která hrála Brendu. To mu vyneslo nejen velkou oblibu u televizní obce, ale i tři nominace na EMMY, nominaci na ZLATÝ GLÓB a cenu SCREEN AWARD, kterou dostal v letech 2003 a 2004, vše v kategorii Nejlepší herec v dramatu.

Po dotočení všech pěti sérií se objevil ve filmu UŽ TADY NEŽIJEME, ale i poté se uchýlil k televizní produkci - hraje v seriálech POKOJ Č.10 a DIRTY SEXY MONEY. Peter Krause je ženatý a má synka Romana (nar.2001).


12.8.1965
Alexandria, Minnesota, USA
Peter Krause csfd

Svatá JudyNight OwlsNetvorCivic DutyUž tady nežijemeShowboyMelting PotMy Engagement PartyTruman ShowRošády láskyDvojité ostříKrvavá sklizeňZáchranáři L. A.The CatchFamílie


Aktualizace osobnostního profilu Peter Krause: 13.4. 2024 00:07