Eliza Dushku 43 let


Elizabeth Patricia Dushku se narodila 30. prosince 1980 v Massachusetts. Její otec byl Američan Albanského původu a vyučoval administrativu v Boston Public Schools a její matka byla Američanka Dánského původu a byla profesorkou na Univerzitě. Má tři starší bratry, Aarona, Benjamina a Nathaniela, který je též hercem a modelem.

Po dokončení střední školy se Eliza vrátila k herectví rolí Faith v seriálu Buffy, přemožitelka upírů, kde hostovala několika epizodách stejně jako v seriálu Angel. Poté následoval seriál Tru Calling, za který byla nominována na Saturn Award.


30.12.1980
Boston, Massachusetts, USA
Eliza Dushku csfd

EloiseThe SaintJane Wants a BoyfriendThe ScribblerJay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon MovieOff Season: The Lex Morrison StoryNoahBatman Rok jednaLocked InOpen GravesThe CoverupVraždy podle abecedyVíno rokuBezcenný synMambaNursesOn BroadwaySnídaně po sexuPach krvePolibekHodina pravdyZ nuly hrdinouDuše mrtvýchJay a mlčenlivý Bob vrací úderBravo, girls!Sluneční šípJourneySbohem, láskoPravdivé lžiDospívání po americkuTéto nociBullBansheeCon ManDokonalý SpidermanHulk and the Agents of S.M.A.S.H.Cleveland showLeap YearLiga snů


Aktualizace osobnostního profilu Eliza Dushku: 31.10. 2023 03:45