Justin Theroux 52 let


Justin Theroux se narodil 10. srpna 1971 ve Washingtonu D.C. Na Bennington College ´vystudoval výtvarné umění a drama. Jeho debutový snímkem se stalo I SHOT ANDY WARHOL. Poté vystupoval na Brodwayi ve hře Observe the Sons of Ulster Marching Towards the Somme a také v početných "off-Brodway" divadlech nebo komediích jako CHARLIEHO ANDÍLCI: NA PLNÝ PECKY, ZOOLANDER nebo BAXTER. Trochu váznější roli si měl možnost zahrát ve filmu AMERICKÉ PSYCHO nebo MIAMI VICE, dostal se také do dvou kousků Davida Lynche - INLAND EMPIRE a MULHOLLAND DRIVE.

Jeho režijní premiérou bylo DEDICATION, společně s Benem Stillerem napsal scénář k poměrně úspěšnému snímku TROPIC THUNDER. Robert Downey Jr. ho poté doporučil i na scénář k populárnímu filmu IRON MAN 2.

Mezitím také stihl natočit klip s britskými Muse nebo namluvit jednu z postav ve hře Call of Duty: Modern Warfare 2.

Therouxův návrat k hraní se blíží, v letošním roce se objeví ve snímku PRINC A PRUĎAS, kde hraje zlého čaroděje, který unese princeznu (mimo jiné zde zahraje Natalie Portman nebo Zooey Deschanel).


10.8.1971
Washington, District of Columbia, USA
Justin Theroux csfd

Beetlejuice 2Lucy má děťátkoVioletLady and the TrampBumblebeeMuteOn the Basis of SexŠpión, který mi dal kopačkyLEGO® Ninjago® filmStar Wars: Poslední z JediůDívka ve vlakuZoolander No. 2Tohle je rájPrinc a pruďasMegamyslTropická bouřeBroken EnglishDesateroInland EmpireMiami ViceReturn to RajapurBaxterConfessions of a DogStrangers with CandyZáhada Lucy KeyesBaba na zabitíCharlieho andílci: Na plný peckyHappy EndMulholland DriveThe Sleepy Time GalZoolanderAmerické psychoKlub zlomených srdcíBackwards Looks, Far CornersLež na straně zákonaMulholland Dr.Bronx CountyDead BrokeFrogs for SnakesDream HousePod podlahouRomy a MicheleStřelila jsem Andyho WarholaInstalatéři z Bílého domuPobřeží moskytůAt Home with Amy Sedaris


Aktualizace osobnostního profilu Justin Theroux: 5.11. 2023 04:28