Len Wiseman 51 let


Len Ryan Wiseman se narodil ve Fremontu v Kalifornii, roku 1973. Odmala měl talent na kreslení a desing. Svůj talent rozvíjel na De Anza College School v Kalifornii. Hned po studiích začal točit krátké filmy a reklamy. Odtud se dostal až k práci na filmech jako GODZILLA, MUŽI V ČERNÉM nebo DEN NEZÁVISLOSTI, na kterých pracoval jako tvůrce digitálních efektů. Začal točit i klipy pro En Vogue, Paula Oakenfolda, Brooke Allison a další. Dlouhodobě pracoval také na reklamách pro PlayStation.

To zatím bude muset počkat, protože Len teď dokončuje čtvrté pokračování SMRTOSTNÉ PASTI, kde se mu svěřila do rukou i velká hvězda prvních třech dílů Bruce Willis. Jestli se povede zopakovat úspěch jeho upírsko-vlkodlačího debutu, tak ukáže až čas. Našlápnuto má, ale víc než dobře.


4.3.1973
Fremont, California, USA
Len Wiseman csfd

BallerinaTotal RecallSmrtonosná past 4.0Underworld: EvolutionUnderworldBažináč13. okrsekX-Men: Nová generaceLuciferOspalá díraHavaj 5-0Rufus Wainwright: Across the UniverseMegadeth - Crush 'EmUnderworld: Krvavé válkyUnderworld: Probuzení


Aktualizace osobnostního profilu Len Wiseman: 30.10. 2023 21:27