Jemima West 36 let


Jemima West začala svou hereckou kariéru v deseti letech tím, že se objevila v sérii JOSEPHINE GUARDIAN ANGEL. Později dostala roli ve filmu JOHANKA Z ARKU (1999). O pět let později si zahrála v krátkém filmu režisérky Maïwenn Le Besco. Objevila se v několika TV seriálech, jak francouzských (PARADISE KEMP, KRIMINÁLKA PAŘÍŽ) tak i v kanadských (GRAND STAR). Opakovaně se objevovala v kanadském seriálu 15/LOVE.

Do diváckého povědomí však vstoupila až díky seriálu MAISON CLOSE, kde hraje mladou dívku Rose, která přijela do Paříže na konci devatenáctého století a je přinucena pracovat v nevěstinci. V současné době se zhostila role Isabelle Lightwoodové ve filmu THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES, který je natočen podle světově úspěšné série od Cassandry Clare.


11.8.1987
Paříž, Île de France, Francie
Jemima West csfd

Bez přestáníThe UnfamiliarÚnos Freddy HeinekenaFotbalová vášeňMortal Instruments: Město z kostíLinhas de WellingtonJC Comme Jésus ChristZítra se vdávámKrál GuillaumeJohanka z ArkuBouřlivé léto v Britské IndiiEndeavourMaison closeBorgiovéÉternelleBen et ThomasGrand StarKriminálka PařížParadise kemp15/LoveJoséphine, ange gardienDes éclats de verreI'm an actriceLe grand journal de Canal+


Aktualizace osobnostního profilu Jemima West: 30.10. 2023 14:26