Anna Kendrick 38 let


Anna Kendrick se narodila 9. srpna 1985 a herectví podlehla už v 10 letech. S rodiči se přestěhovala z Maine do New Yorku, aby zde mohla chodit na různé konkurzy. První roli dostala v roce 1998, to jí bylo 12 let. Hrála v muzikálu divadla Broadway v inscenaci HIGH SOCIETY. Za tuto roli získala Theatre World Award a byla nominována na dvě další. Na Broadwayi si zahrála i v dalších představeních.

Na rok 2009 si připravila také několik filmů. Ve filmu THE MARC PEASE EXPERIENCE se objeví po boku Bena Stillera a ve filmu UP IN THE AIR po boku George Clooneyho.


9.8.1985
Portland, Maine, USA
Anna Kendrick csfd

Self RelianceTrollové 3Woman of the HourAlice, DarlingUtajený pasažérTrollové: Světové turnéNoelleRevoluce bude!Nebezpečná laskavostLadíme 3Stůl číslo 19Trollové: Hrátky se svátkyHollaroviMike i Dave sháněj holkuNa dlažběTrollovéZúčtováníHledači ohněLadíme 2Pan DokonalýDortHlasyLife After BethPosledních pět letČarovný lesŠťastné a veseléKámoši až na dno lahveSouboj s AntikristemJak porodit a nezbláznit seLadíme!Norman a duchovéPatrolaPravidla mlčení50/50Twilight sága: Rozbřesk - 1. částScott Pilgrim proti zbytku světaTwilight sága: ZatměníElsewhereLítám v tomTwilight sága: Nový měsícZašlá sláva Marca PeaseStmíváníDebatéřiLetní táborScott Pilgrim jde na věcLove LifeDummyHuman DiscoveriesGriffinovi


Aktualizace osobnostního profilu Anna Kendrick: 16.12. 2023 15:41