Samuel Larsen 32 let


Jeho celé jméno je Samuel Peter Acosta Larsen, narodil se 28. srpna 1991 v San Franciscu. Jeho rodiče jsou Henrik a Lupe Larsenovi, a má staršího bratra Manola a sestru Morgan. Po matce v sobě má mexickou krev a po otci zdědil něco z dánského naturelu.

Po střední škole se zúčastnil populární soutěže AMERICAN IDOL. Po této zkušenosti se ucházel o roli Sama Evanse v hudebním seriálu GLEE, bohužel však neuspěl a roli získal Chord Overstreet. Přestěhoval se do Los Angeles, aby si vydělal na jídlo a nájem, tak vystupoval po ulicích a snažil se uživit svým hudebním umem. Rozhodl se nastoupit do soutěže THE GLEE PROJECT, který vyhrál společně s Damianem McGintym, pro oba to znamenalo pozdější roli v seriálu GLEE. Samuel sem nastoupil v průběhu třetí série a ztvárňuje postavu Joe Harta, i díky jeho zjevu mu byla přisouzena role místního nábožensky založeného člena. V seriálu pokračoval i ve čtvrté sérii, kdy by se měl po odchodu hlavních hrdinů stát jednou z hlavních postav.

Kromě postavy Joea v GLEE zatím další roli neztvárnil, ale v roce 2013 by se měl podílet na filmu CLAIRE´S CAMBODIA.


28.8.1991
San Francisco, California, USA
Samuel Larsen csfd

Krásná katastrofaShoulder DanceAfter: PřiznáníAfter: PolibekDisconnectedRecoveryThe RemainsClaire's CambodiaGleeHavaj 5-0Keana: Candy from StrangersThe Glee ProjectAmerican Idol


Aktualizace osobnostního profilu Samuel Larsen: 1.11. 2023 23:59