Peter Ferdinando


Peter Ferdinando je britským hercem, narozeným v Londýně,  do této doby se zatím objevujícím převážně v britských rolích. Je známý taktéž pro svojí častou spolupráci s režisérem Benem Wheatleym.

Prozatím největší ovace a taktéž nejzásadnější roli dostal Peter v roce 2014 ve filmu Hyena, kde ztvárnil policistu, jehož obklopuje korupce a podsvětí. Zajímavostí je, že film natočil Gerard Johnson, stejný režisér, který Petera pro velký film prakticky objevil jeho obsazením do titulní role již zmiňovaného filmu Tony.

Peter Ferdinando csfd

Operace Fortune: Ruse de guerreArchivMuscleBlue IguanaKrásný nový rok, Coline BursteadeVita a VirginiaDuch ve strojiKrál Artuš: Legenda o mečiLost in LondonTommy's HonourHigh Rise300: Vzestup říšeHyenaHvězda krimináluPole v AngliiSněhurka a lovecTurnoutTonyThe Only Boy for MeBodyworkButterfly CollectorsTitanic TownPartaSoft Top Hard ShoulderThe CurseDopis pro králeHannaSafe HousePán časuThe MimicRipper StreetInjusticeHolby BlueMoje rodinaPodfukářiIf You See God, Tell HimBetween the LinesLondon's BurningScreenplayPoldovéTonyMug


Aktualizace osobnostního profilu Peter Ferdinando: 30.10. 2023 10:56