Ivan Ochlobystin 57 let


Ivan Ochlobystin, herec, režisér, spisovatel, dramaturg a duchovní. Narodil se roku 1966 v tulské oblasti. Jeho otec, Ivan Ivanovič, byl vojenským lékařem. Mamince, Albině Ivanovně, bylo 18 let a otci 60, když se malý Ivan narodil Snad i proto se rodina rozpadla a maminka se odstěhovala do Moskvy, kde se znovu provdala za Anatolije Stavitského. S ním měla dalšího syna Stanislava.

Ivan začal svou kariéru snímkem Slibuji, že budu! (Обещаю быть!) o vztahu adolescentů. Jeho první hlavní role se odehrávala ve vojenském dramatu Noha (Нога), oceněná ruskou cenou Zlatého skopce (Золотой овен), Kinotavr (Кинотавр) a řadou mezinárodních trofejí.

Také první scénář Ochlobystina za absurdní komedii Monstrum (Урод) byl nominován na cenu „Zelené jablko, zlatý list“. Ocenění získal i za první režijní počin, psychologickou detektivu Rozhodčí (Арбитр) s Rolanem Bykovem.

Ivan Ivanovič je také autorem divadelních her. V Moskevském uměleckém divadle (МХАТ) uvedl Michail Efremov hru „Zločinci aneb křik delfína“ („Злодейки, или Крик дельфина“). Hra „Maximiliánův pilíř“ („Максимилиан-столпник“) se ukázala být tak úspěšná, že ji režisér Roman Kačanov přenesl z pódia na obrazovku.


22.7.1966
Sovětský svaz
Ivan Ochlobystin csfd

ByťCholop 2Za Palyča!Nědětskij domZolotyje sosediDikaja LigaIvan Carevič i Seryj Volk 4KouzelníkSedlákVremennyje trudnostiMotyljokPticaSkaz o Petre i FevroniiZombojaščikSněhová královna: Tajemství ohně a leduBarmenIjerej-San. Ispoveď samurajaIvan Carevič a šedý vlk 3Gena BetonSněhová královna 2Moj pareň - AngelSněhová královnaSolověj-RazbojnikGeneration PPoceluj skvoz stěnuSlužebnyj roman - Naše vremjaDom SolncaGluchar. Ironija ljubviMoskva, ja ljublju těbja!Zona turbulentnostiBeljajevFiga.roGogol. Portret zagadochnogo geniyaIvan HroznýLjubov.ruDMBDaun HausVmesto meňa8 ½ $Kdo, když ne myMaximilianMama, ně gorjuj!Krizis srednego vozrastaStaryje pěsni o glavnom 2Tři příběhyMužčina dlja molodoj ženščinyManija ŽizeliNad ťomnoj vodojArbitrNohaSlibuji...Otkryvaj, policija!EvgeničChuma!PoljarnyjRostovVspyškaBeglecMetod Frejda


Aktualizace osobnostního profilu Ivan Ochlobystin: 11.11. 2023 15:39