Cosma Shiva Hagen 42 let


Cosma Shiva Hagen se narodila 17. května roku 1981 v Los Angeles (Kalifornie, USA). Její rod je proslulý po celém Německu, neboť její matka Nina je punková zpěvačka, otec Ferdinand hudebník, babička Eva-Maria známá herečka a dědeček východoněmecký spisovatel. Jelikož je její matka také herečka, stále s ní cestovala, proto vyrůstala v různých městech, například Londýn, Paříž, Berlín či Ibiza a studovala na více než dvaceti různých školách. Aktuálně však žije v Německu ve městě Hamburg.

Cosma mluví plynule anglicky, německy, francouzsky a španělsky, její filmy jsou však v drtivé většině točeny v německém jazyce. Její téměř neznámější role je role Sněhurky ve dvoudílném filmu 7 TRPASLÍKŮ.


17.5.1981
Los Angeles, California, USA
Cosma Shiva Hagen csfd

MontrakT.H.U.G: True Hustler Under GodDer 8. KontinentI muži mají své dnyVčelka MájaSchief gewickeltČarodějka Lilly: Cesta do MandolanuExplozeWinneToons - Die Legende vom Schatz im SilberseeDie Weisheit der WolkenSchade um das schöne GeldSpeed RacerStarověká šifra zkázyDie Aufschneider7 trpaslíkůShort Order7 trpaslíkůDirty SkyDas letzte VersteckDie Fabelhaften SchwesternKomisařka Rosa Roth - ZúčtováníBerlin - Abschnitt 40MarleneEinfach rausSweet Little SixteenTheater: MomoTodesengelLegenda o MulanMilostné scény z planety ZeměSpeciální tým KolínKriminálka IstanbulEinsatz in HamburgKobra 11StolbergNachtschichtOtec BraunPoldové z RosenheimuSOKO MünchenMísto činuPolitibongoBella BlockDer Laden


Aktualizace osobnostního profilu Cosma Shiva Hagen: 20.11. 2023 04:20