Nathalie Emmanuel 35 let


Tak trochu exotický vzhled jedné z hvězd kultovního seriálu Hra o trůny má „na svědomí“ karibský původ jejich rodičů. Zatímco otec Nathalie je napůl Brit a napůl z ostrova Svatá Lucie, matka pochází z Dominikánské republiky. Vyrůstala s rodiči a starší sestrou, která je dnes učitelkou.

V televizi se mladá herečka proslavila v sedmnácti letech, v nekonečném seriálu Hollyoaks. Vytupovala zde od roku 2006 do roku 2010 a její postava byla problémovou dívkou, která měla na kontě i prostituci nebo závislot na heroinu.

Důležitý byl pro začínající herečku rok 2012, kdy provázela pořadem BBC, který zkoumal sexualitu mládeže, a současně si zahrála první roli v celovečerním filmu. A pak už přišla Hra o trůny a postava Missandei, poradkyně královny Daenerys. Ta z ní udělala mezinárodní hvězdu, což potvrdila i účast v e filmových sériích Labyrint a Rychle a zběsile.


2.3.1989
Southend-on-Sea, Essex, England, Velká Británie
Nathalie Emmanuel csfd

Fast X: Part 2MegalopolisThe KillerDie Hart: The MovieRychle a zběsile 10Pozvánka do peklaArmáda lupičůLast Train to ChristmasRychle a zběsile 9Normální víkendLabyrint: Vražedná léčbaThe TitanRychle a zběsile 8Labyrint: Zkoušky ohněmRychle a zběsile 728 tisícGhosts of RuinThe Coldest CaseDie HartHra o trůnyTemný krystal: Věk vzdoruČtyři svatby a jeden pohřebMisfits: ZmetciHollyoaks LaterMost HauntedHollyoaks


Aktualizace osobnostního profilu Nathalie Emmanuel: 1.11. 2023 23:02