Vithaya Pansringarm 64 let


Vithaya Pansringarm se narodil 11. srpna 1959 v thajském Bangkoku. V Thajsku to je 11.8.2502, protože tam začínají počítat rokem 543 před naším letopočtem. Informačním zdrojem biografie bylo několik rozhovorů, které Pansringarm poskytl v souvislosti s filmem Jen Bůh odpouští.

Do Bangkoku se vrací v roce 1987 s americkou manželkou Fay. Se svojí ženou, bývalou profesionální baletkou, provozuje od roku 1995 Rising Star Dance Studio, kde se vyučuje balet, gymnastika a hip hop. Mají jediného syna Aarona. Vithaya rád zpívá, je aktivním ekologem a členem výkonného výboru Wild Animal Rescue Foundation of Thailand (WARF). Vithaya Pansringarm je držitelem 5. danu v japonském Kendó, kde se používá bambusový meč šinaj a je prezidentem Thailand Kendo Club.

Před kamerou se poprvé objevil v krátkometrážním Second Chance od Wadea Mullera jako policista, který vyslýchá Takashiho obviněného z vraždy přítelkyně. Ve filmu Princ a já: Sloní dobrodužství (2010), kde Wade Muller dělal kameramana druhého štábu, zbývalo obsadit poslední roli krále Saryu a on si vzpomněl na Vithaya a zavolal mu.

Rok 2012 byl pro Pansringarma nejhorším a nejlepším současně, protože umřela jeho maminka na rakovinu, ale Za Mindfulness and Murder (2011) Pansringarm získal na Thailand National Film Association Awards nominaci v kategorii nejlepší herec a scénář společně s tvůrci: Nick Wilgus a Tom Waller. Také začíná natáčet s Ryanem Goslingem snímek Jen Bůh odpouští (2013). Kvůli roli Changa musel Vithaya zhubnout 20 kilogramů, naučit se střílet ze zbraně a podstoupit trénink v bojovém umění Muay Thai.


11.8.1959
Bangkok, Thajsko
Vithaya Pansringarm csfd

FarangKitty the KillerJezeroPředurčení k lásce: FilmTřináct životůEmergency RescueThe Maestro: A Symphony of TerrorDaman akeseo guhasoseoFox HuntingSergioMotel AcaciaParadise BeachCesta utrpeníDi ya caoMEG: Monstrum z hlubinThe PreyWo di du longA Prayer Before DawnHaphazardMai Mee Samui Samrab TerŽádná volbaMechanik zabiják: VzkříšeníThe ForestTill We Meet AgainWanon Koo FudŠťastnou cestuRiverGlory DaysPetchakatSama proti osuduChoice Khoo See Dee Tae FunJen Bůh odpouštíNinja 2: PomstaOperace: Bílá bouřeThe Mark: RedemptionTraffickerTrade of InnocentsLargo Winch II: Spiknutí v BarměPařba v BangkokuSop-mai-ngeapPrinc a já: Sloní dobrodužstvíKriminálka IstanbulMonkey TwinsWantedDědictvíProtiúderBolí to jak čert


Aktualizace osobnostního profilu Vithaya Pansringarm: 10.11. 2023 18:25