Heath Herring 46 let


Rodák z Texasu s mohutnou tělesnou stavbou (výška 193 cm, váha 115 kg) spatřil světlo světa 2.3. 1978. Jeho matka pracuje jako psycholožka a otec je právníkem. Na střední škole hrál fotbal a jednoho dne dostal nabídku od trenéra wrestlingu jestli by si tento sport nechtěl zkusit. Ze začátku se zdráhal, ale nakonec pokušení podlehl a to byl začátek jeho úspěšné kariéry bojovníka.

V UFC se Heath představil 5x s bilancí 2 výhry a 3 prohry. Zajímavostí je že všechny zápasy se rozhodovaly až na body což v těžké váze není zrovna častý jev. Svůj poslední zápas absolvoval proti Brocku Lesnarovi a byl poražen. Sice to vypadalo, že se do oktagonu ještě vrátí, nakonec se tak ale už nestalo.

Jeho prvním filmem byla arénovka Never Surrender kde hrál, jak jinak, bojovníka. Následoval film  Hell's Chain (oba rok 2009) . V roce 2010 stihl další tři filmy z nichž největší prostor dostal v Circle of pain kde hraje šampiona těžké váhy MMA a ve filmu se utká třeba s Frankem Mirem. Jeho zatím posledním filmem je komedie Division III: Football's Finest.

V současné době žije v Las Vegas, se svojí ex-manželkou má jednu dceru a ve volném čase vedle sportů si rád zahraje poker.


28.3.1978
Waco, Texas, USA
Heath Herring csfd

Division III: Football's FinestBeatdownCircle of PainUnrivaledHell's ChainNever Surrender


Aktualizace osobnostního profilu Heath Herring: 27.2. 2024 00:58