Olivia Cooke 30 let


Olivia Cooke se narodila dne dvacátého sedmého prosince roku 1993 v is an English Oldham v Greater Manchester v Anglii ve Velké Británii. Je to herečka, příležitostná zpěvačka a amatérská komička.

Její doposud nejvýznamnější a nejznámější role přišla až o rok později (konkrétně v roce 2013) a to v americké televizní sérii Bates Motel na A&E, kde vystupuje jako Emma Decody. Mimo jiné se i objevila v několika málo pořadech a to převážně v různých talk-show.

Vzhledem k tomu, že se jedná o mladičkou herečku a její kariéra je teprve na jejím začátku, můžeme od ní očekávat mnohé, protože jak se zdá, prosadit se pro ni není nikterak těžké.

Pro rok 2014 má naplánováno hned několik filmů, které mnozí filmoví kritici vychvalují až do nebes (mluví se třeba o The Signal nebo Ouija).


27.12.1993
Oldham, Velký Manchester, England, Velká Británie
Olivia Cooke csfd

The Good MotherFireheartZákon vesmíruMalá rybkaPixieZvuk metaluReady Player One: Hra začínáSám životČistokrevníKatie se loučíThe Limehouse GolemJá, Earl a holka na umřeníOuijaSignál z neznámaTichý experimentRod DrakaSlow HorsesModerní láskaJarmark marnostiBatesův motelAxe CopBlackoutThe Secret of Crickley Hall


Aktualizace osobnostního profilu Olivia Cooke: 4.11. 2023 15:24