Ryan Guzman 36 let


Ryan Anthony Guzman se narodil 21. září 1987 v texaském městě Abilene ve Spojených státech amerických. Jeho matka Lisa Guzman (rozená Hudson) se narodila v Kalifornii, ovšem má anglické, skotské, německé, francouzské, nizozemského a švédské předky. Ryanův otec Ray Guzman je Mexičan. Má mladšího bratra Stevena.

Na plátna kin i do televizí se dostal až v roce 2012. V této době se objevil například v seriálu CAMERAS a získal také roli, která ho proslavila. Zahrál si totiž Seana Asy v LET'S DANCE: REVOLUTION. Stejnou postavu znovu ztvárnil ještě o dva roky později v pokračování s názvem LET'S DANCE ALL IN.

Větší seriálové role ho potkaly například se seriálem PROLHANÉ KRÁSKY a HEROES: REBORN. Vedle nich si pak zahrál také v thrilleru THE BOY NEXT DOOR s Jennifer Lopez, či JEM AND THE HOLOGRAMS.


21.9.1987
San Francisco, California, USA
Ryan Guzman csfd

The Cleansing HourWindows on the WorldArmedHodinový přítelStopa do minulostiEverybody Wants Some!!Beyond ParadiseJem and the HologramsKluk od vedleApril RainStep Up: All InThere's Always WoodstockDokaž to! Lovec ženStep Up RevolutionZáchranáři L. A.V plamenechHrdinové: ZnovuzrozeníNotoriousProlhané kráskyAll the Right MovesCameras


Aktualizace osobnostního profilu Ryan Guzman: 31.10. 2023 23:49