Devon Sawa 45 let


Devon Sawa se narodil 7. 09. 1978 ve Vancouveru. Devona si nejspíš pamatujeme nejvíce z jeho hereckých začátků i přes jeho bohatou a zajímavou filmografii, např : ze sportovního filmu MALÍ OBŘI, nebo v dětském dramatu NAVŽDY SPOLU, kde si zahrál po boku Christiny Ricci a jiných známých hereček a ve stejném roce si s Christinou zahrál chlapce v duchařské komedii CASPER. Další nabídky na sebe nenechaly dlouho čekat, dostal nabídku, si zahrát v méně úspěšném filmu NOC TORNÁD po boku Johna Schneidera.

Rozhodně se nám mohl nejvíce vrýt do paměti v nevšedním thrilleru NEZVRATNÝ OSUD, kde mu byl znovu udělen hlavní post a zhostil se toho na výbornou. Tento talentovaný mladý herec se objevil i v méně známých a úspěšných filmech, jako ULEJVÁCI nebo HLADINA ADRENALINU nebo EXTRÉMNÍ SEZNAMKA, kde si vždy zahrál jednu z hlavních rolí. Naposledy se objevil v hororu THE DEVIL´S DEN. A jeho nejnovější kousek má být thriller nazvaný ENDURE z roku 2009, kde by nás měl opět zaujmout jeho hereckým umem.


7.9.1978
Vancouver, British Columbia, Kanada
Devon Sawa csfd

BunkerWho Are You PeopleGasoline AlleyBlack FridayDeath Rider in the House of VampiresDisturbing the PeaceZvrácenost strachuMariňák 4: Záchranná misePlán útěku 3The FanaticPunk's DeadBroad SquadPod vysokým napětímVymítání Molly HartleyovéSteel & StilettosA ResurrectionThe Philly Kid388 Arletta AvenueNezvratný osud 5EndureCreature of DarknessDevil's DenExtrémní seznamkaShooting GalleryHladina adrenalinuUlejváciNezvratný osudObviněnRuka zabijákOkolo ohněSLC Punk!Vášeň a zradaAmerická divočinaThe Boy's ClubNoc tornádRobin z LocksleyCasperNavždy spoluMalí obřiSherlock Holmes ReturnsChuckyStále v kurzuMagnum P.I.MacGyverHavaj 5-0Mezi časy


Aktualizace osobnostního profilu Devon Sawa: 4.11. 2023 14:24