Al White 81 let


Allen Cliffton White je americký herec. Objevil se v různých filmech, například ve snímcích Připoutejte se, prosím! (1980), Připoutejte se, prosím! 2 (1982) a Návrat do budoucnosti II (1989). Během své hollywoodské herecké kariéry White často ztvárňoval policejní detektivy v televizi i ve filmu.

White, který od útlého věku vyrůstal v kalifornském San Franciscu, se rozhodl pro hereckou kariéru poté, co osm let pracoval jako údržbář v parku Golden Gate. Za svou divadelní práci získal White řadu ocenění. Později se stal na tři roky členem souboru American Conservatory Theater, kde hrál ve více než sedmnácti hrách od Shakespeara až po dramatika Tennessee Williamse, který byl v té době rezidenčním dramatikem.

White vytvořil roli vojenského důstojníka ve Williamsově hře „This Is (An Entertainment)“. V roce 1975 odjela skupina do Sovětského svazu na dvousté výročí kulturní výměny, kde vystupovala ve Velkém divadle v Moskvě a také v Leningradě a Rize.


17.5.1942
Al White csfd

A Night at the Silent Movie TheaterCarniesDokonalé protikladyClips' PlaceBombmeisterCagney a Lacey: Opět spoluLeprechaun 2Vražda bez motivuKvílení vlkodlaků VISluhové soumrakuLiberty & BashNávrat do budoucnosti IIRudý škorpionCritical ConditionOmega SyndromeRusovéCesta Černého měsíceVelké problémyVražda z důvodu šílenstvíMassive RetaliationBut It's Not My FaultEmergency RoomŠerif z poutiPřipoutejte se, prosím! 2Gangster WarsThe Munsters' RevengeScared Straight! Another StoryThe Hollywood KnightsSmrtící kometaTo Kill a CopThe Taming of the ShrewChirurgovéMyšlenky zločinceSběratelé kostíJAGRelatedClubhouseKriminálka MiamiPolicejní okrsekSyn plážeDva z QueensuPort CharlesShow Jerryho SeinfeldaPolicie New YorkPříběhy ze záhrobíSnoopsJump Street 21Amen


Aktualizace osobnostního profilu Al White: 7.3. 2024 01:51