Zdeněk Bařinka 24 let


Zdeněk úspěšně odmaturoval na Pražské státní konzervatoři v ročníku Tomáše Turka a Jana Potměšila a následně pokračoval ve studiu dalších ročníků.

V roce 2012 si zkusil větší roli v zahraničním filmu Frankenstein's Army, kde si pod vedením holandského režiséra Richarda Raaphorsta zahrál roli mladého německého vojáka Hanse. O měsíc později se mu povedlo vyhrát casting na jednu z hlavních rolí do seriálu Terapie II, kde strávil v roli Viktora, po boku Karla Rodena, skoro čtyři měsíce.

Krátce potom byl obsazen do filmu Křídla Vánoc, zahrál si také v italském filmu o Adrianu Olivettim, stal se i obětí masového vraha v hollywoodském filmu v produkci R. Scotta Dítě číslo 44 a současně s tím dotočil filmový debut Jiřího Mádla Pojedeme k moři.

V roce 2016 si měl možnost vyzkoušet roli vraha v kriminálním seriálu Případy 1. oddělení a objevil se i v seriálu MOST!.


29.10.1999
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Zdeněk Bařinka csfd

LoutkářiDítě číslo 44Velká výpravaPojedeme k mořiAdriano Olivetti: La forza di un sognoFrankensteinova armádaKřídla VánocManipulationsModrý tygrJak se krotí krokodýliMOST!Modrý kódPřípady 1. odděleníVinařiTerapieKriminálka AndělVenkuVelká obrázková loupežPoslední šance


Aktualizace osobnostního profilu Zdeněk Bařinka: 5.11. 2023 18:42