Marta Milans 42 let


Marta Milans je španělsko-americká televizní a filmová herečka a také profesionální houslistka, která se narodila ve španělském hlavním městě Madridu, ale která vyrůstala společně se svojí rodinou na španělském ostrově Ibiza. Její otec je obchodník jménem Alfonso Perez-Andujar, který vlastní bio sýrovou farmu v Santa Gadea ve Španělsku. Její matka je hospodyně jménem Marty Cavestany a její sestra je Gadea Perez-Andujar. Její sestra se také zabývá obchodem a má vlastní značku šperků. Její bratr se jmenuje Sander Andujar a pomáhá otci v jeho podnikání.

Marta Milans je v některých kruzích přezdívána jako „Spangelina“ kvůli její podobnosti s Angelinou Jolie a díky jejímu původu ze Španělska. Prvním filmem Marty byl v roce 2006 dramatický film Love in the Age of Dion. Marta zde ztvárnila postavu Carol, dávno ztracenou starou lásku jiné postavy, Frankieho Razziniho. V letech 2007 až 2009 hrála v krátkých filmech Luchador Love a Scandal. Hereččin průlom v kariéře přišel v roce 2012, kdy byla hlavní herečkou v hororovém dramatu Devoured, ve kterém ztvárnila postavu Lourdes. Za tento film získala ocenění na hororovém festivalu New York Horror Film Festival Award v kategorii Nejlepší herečka. Nejvíce se proslavila ve filmu Shazam!, kde ztvárnila Rosu Vasquez, pěstounskou matku titulní postavy.

Marta se narodila ve znamení Berana a měří 175 centimetrů. Mluví plynně španělsky, italsky, rusky, německy, portugalsky, francouzsky a anglicky. Jejím oblíbeným sportem je tenis. Marta je velmi aktivní na Instagramu a Twitteru. V minulosti měla vztah s Joshuou Sassem. Setkali se v roce 2016 při natáčení seriálu No Tomorrow a brzy spolu začali chodit. Téměř po dvou letech se pár rozešel kvůli neustálému tlaku a zasahování Kylie Minogue, která byla Joshuovou bývalou manželkou. Po rozchodu se soustředila na svou kariéru.

Její osobní život byl po rozchodu soukromější, protože nikdy neunikla žádná informace o jejím rodinném stavu. Herečka oznámila dne 13. března 2020, že se stala americkou občankou. Byla vychována jako křesťanka. Svůj volný čas tráví mezi Španělskem, New Yorkem a Los Angeles. Aktivně spolupracuje s neziskovou organizací Art of Elysium, která se zaměřuje na přinášení umění nemocným a vývojově postiženým dětem jak v Los Angeles, tak v New Yorku. Také ráda zpívá, je zkušenou cvičenkou jógy a podporuje fotbalový tým Real Madrid. Mezi její další záliby patří cestování a vaření. Jejím nejoblíbenějším jídlem jsou mořské plody a jako její top turistickou destinaci jmenovala Austrálii.


19.4.1982
Madrid, Madrid, Španělsko
Marta Milans csfd

Shazam! Hněv bohůStoyanShazam!AsherČaroděj ze země lžíZmizení Eleanor Rigby: OnDevouredStudPlavba smrtiMinisterstvo časuMoloWhite LinesŽáci MidasoviVergüenzaNo TomorrowPřípady pro LauruKiller WomenZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiAmerican ExperienceCollider Live


Aktualizace osobnostního profilu Marta Milans: 5.11. 2023 16:45