Vanessa Kirby 36 let


Vanessa Kirby je televizní a filmová herečka známá především v anglické scéně. Vanessa má další dva sourozence (bratra a sestru), její otec je urolog a chirurg se specializací na onemocnění prostaty.

Její hlavní činností ovšem zatím zůstává divadlo, kde získala uznání a ocenění za  různé produkce včetně Streetcar Named Desire z roku 2014, kde se potkala s Benem Fosterem a herečkou Gillian Anderson, kterou si diváci jistě pamatují ze seriálu Akta-X.

Jako televizní herečka hrála například v BBC adaptaci Great Expectations, taky roli Joanny v romantické komedii Richarda Curtise a hlavně roli bílé vdovy (White Widow) ve filmu Mission Impossible: Fallout, kde si zahrála po boku Toma Cruise.

Nezastává žádný politický názor a nepouští se ani do žádných rozhovorů týkající se politiky. Jezdí Fordem Mustang, oblíbené jídlo jsou lasagne, oblíbená barva růžová, poslouchá Eda Sheerana. Mezi její oblíbené herce patří Robert Downey Jr. a herečka Emilia Clarke.


18.4.1988
Londýn, England, Velká Británie
Vanessa Kirby csfd

Mission: Impossible Odplata - Druhá částMission: Impossible Odplata - První částNapoleonSynItalian StudiesStřípky ženySvět na kraji světaPan JonesRychle a zběsile: Hobbs a ShawMission: Impossible - FalloutGeniusNež jsem tě poznalaRozkaz zabíjetBone in the ThroatEverestGarderobiérJupiter vycházíZa vlast a královnuCharlie musí zemřítLásky časLabyrintVloupačkaLove/LossKorunaFrankensteinova kronikaAgatha Christie's PoirotHodinkaNadějné vyhlídkyKlenoty čínské přírodyJulie - NT Live 2018National Theatre Live: JulieA Streetcar Named DesireNational Theatre LiveInsomniacsOscar 2021GMA DayHollywood InsiderHollywood First Look FeaturesThe IMDb Show


Aktualizace osobnostního profilu Vanessa Kirby: 30.10. 2023 16:43