Yvan Attal 59 let


Narodil se roku 1965 v Izraeli, mládí však prožil na předměstí Paříže. Yvan se oženil s dcerou slavného a kontroverzního hudebníka Serge Gainsbourga, herečkou Charlotte. Spolu mají dvě děti - syna Bena a dceru Alice.

Attal se však ve filmovém průmyslu nespokojil jen s rolí herce, k ní přidal i profesi scénáristy a režiséra. Snad rodinný život ho inspiroval k natočení komedie MÁ ŽENA JE HEREČKA, kde si zahrál sportovního redaktora a žárlivého manžela Yvana, jeho ženu, slavnou herečku, hrála Attalova vlastní manželka Charlotte. Podruhé svou životní partnerku režíroval v hořké komedii o manželské krizi A ŽILI SPOLU ŠŤASTNĚ AŽ NA VĚKY. Podílel se také natočením několika minipovídek na filmu NEW YORKU, MILUJI TĚ!

Svůj hlas také ve Francii propůjčil Tomu Cruiseovi ve filmech VANILKOVĚ NEBE, MINORITY REPORT a EYES WIDE SHUT. V roce 2002 podporoval prezidentskou kampaň levicového představitele Lionela Jospina.


4.1.1965
Tel Aviv, Izrael
Yvan Attal csfd

Rush Hour 4Un coup de désLa SyndicalisteMaestro(s)ZásekMon bébéMůj pes pitomecSebergRock'n RollElitní policajtkaIls sont partoutLe Ciel attendraPoslední diamantSon épouse38 svědkůDo Not DisturbDans la tourmenteRodinné zájmyHerečky na scénu!Je suis venu pour elleLítostRozchodUnesenýHon na zločinceKandidátKřižovatka smrti 3 - Tentokráte v PařížiZmijeHledejte AnthonyhoMnichovTlumočniceA žili spolu šťastně až na věkyNevinný žertIl est plus facile pour un chameau...Šťastnou cestuAnd Now... Ladies and GentlemenMá žena je herečkaElie annonce SemounProfesorKriminálMes amisWith or Without YouAlissaCantique de la racailleSaraka bôCesta k lásceDelphine 1, Yvan 0StínohraVlastenciAmoureusePo lásceAux yeux du mondeMauvaise filleLáska bez lítostiBardotO penězích a krvi


Aktualizace osobnostního profilu Yvan Attal: 3.4. 2024 05:40