Peyton Reed 59 let


Režijně debutoval úspěšným filmem BRING IT ON s Kirsten Dunst. Narodil se v Raleigh a absolvoval Univerzitu v Severní Karolině. Svou kariéru zahájil jako střihač ve společnosti Zaloom-Mayfield Productions. Po svém krátkém filmu ALMOST BEAT oceněném Oscarem, začal pro tuto společnost také psát scénáře a režírovat.

Pak odešel do Walt Disney, kde režíroval dva úspěšné televizní filmy, THE COMPUTER WORE TENNIS SHOES a THE LOVE BUG. Také režíroval epizody seriálu UPRIGHT CITIZENS BRIGADE a HBO film MR. SHOW, stejně jako videoklipy pro tak rozdílné hudební skupiny jako je Superchunk a The Connells.

Jeho nejnovější snímek je YES MAN (2008), kde hraje v hlavní roli Jim Carrey.


3.7.1964
Raleigh, North Carolina, USA
Peyton Reed csfd

Ant-Man a Wasp: QuantumaniaAnt-Man a WaspAnt-ManTo My Future AssistantYes ManRozchod!Kašlu na láskuBravo, girls!The Love BugThe Computer Wore Tennis ShoesMandalorianThe Goodwin GamesNová holkaCashmere MafiaGrosse PointeThe Weird Al ShowThe Wonderful World of DisneyHigh Life, TheNávrat do budoucnostiOčima Forresta GumpaSecrets of the Back to the Future Trilogy, TheMr. Show with Bob and DavidAlmost BeatThe Third Annual 'On Cinema' Oscar SpecialThe Shaggy DogMarvel Studios: AssembledTribeca Film Festival PresentsHistory of the Pay TelephoneFront Row FlynnRed Carpet Report


Aktualizace osobnostního profilu Peyton Reed: 22.4. 2024 11:39