Jordan Haj 35 let


Jordan Haj, celým jménem Jordan Haj Hossein, se narodil 1.10. 1988 v Praze. Po maturitě na gymnáziu se zaměřením na divadlo v Izraelském Kibucu nastoupil roku 2010 na pražskou DAMU na obor Herectví činoherního divadla pod vedením E. Salzmannové a A. Švehlíka. Roku 2015 studium úspěšně ukončil.

Jordan mluví a hraje plynule česky, anglicky a hebrejsky. Z dalších jazyků ovládá také arabštinu, francouzštinu a ruštinu. Kromě herecké dráhy je také frontmanem, zpěvákem a kytaristou kapely Peter Pan Complex.

Jordan je autorem hudby k filmu Pojedem k moři (rež. J. Mádl) a v současné době se také věnuje psaní scénářů a překladatelství. Kromě autorské, herecké a hudební tvorby ho baví jazyky, tanec, charita, výtvarné umění, psaní poezie a barmanství.


1.10.1988
Praha, Československo
Jordan Haj csfd

Jak přežít svého mužeVražedné stínyPřání JežíškoviAlpha CodeKontraktŠťastnáColettePřípad pro rybářePoslední světloEvropské kmenyPoldaNa vodě1864Až po ušiClonaGympl s (r)učením omezenýmVyprávějCesty domůEmma Smetana & Richard Müller: Tahle jedna vterinaJordan Haj & Emma Smetana: Šťastný a veselýJordan Haj & Emma Smetana: HigherKapitán Demo ft. ProGram: Velkej zlatej BenzKapitán Demo ft. Zdeněk Godla & Jan Bendig: ČardášKapitán Demo: Hlas LidluAndělé strážníJordan Haj & Emma Smetana: By NowKapitán Demo: Řekni mámě, ať ti koupí BentleyJordan Haj - The End Of The WorldJordan Haj: A Perfect PresidentKapitán Demo: ADHDD.Y.K.: Mr. BeatEmma Smetana & Jordan Haj: Dream On (Freedom)Emma Smetana: OverKapitán Demo feat. Givi Kross, ProGram: KouzloKapitán Demo: Man PowerEmma Smetana & Jordan Haj - Lost and Found


Aktualizace osobnostního profilu Jordan Haj: 1.11. 2023 10:08