Helena Ronee


Helena Ronee je herečkou, která má na svém kontě jen dvanáct rolí, přesto si jí mnoho filmových fanoušků vybaví, zejména jako Izraelku v „bondovce" HER MAJESTY´S SECRET SERVICE (V TAJNÉ SLUŽBĚ JEJÍHO VELIČENSTVA).

Samostatnou kapitolou krátké kariéry Heleny je určitě pátý film roku 1969 a to již zmiňovaná "bondovka" ON HER MAJESTY´S SECRET SERVICE (V TAJNÉ SLUŽBĚ JEJÍHO VELIČENSTVA), kde se jako agent 007 představil George Lazenby. Izraelskou dívku si zde zahrála Helena a tím se zapsala mezi věčné „Bond girls". V červené halence s volným bříškem a nádherným dekoltem je zde nepřehlédnutelná. Sebe samotnou představuje Helena roku 2000, ve video filmu právě o této „bondovce" INSIDE ON HER MAJESTY´S SECRET SERVICE, který je zajímavým dokumentem ze zákulisí natáčení.

V době natáčení filmu, roku 1969 ve švýcarských Alpách, bylo Heleně údajně 19 let. S největší pravděpodobností se tedy narodila roku 1950. Mělo by to být v Německu, ale jsou to jen spekulace, žádná oficiálně podložená zpráva.

Další film natáčela roku 1970, kdy se jako Peggy Davidson představila v giallo snímku Maria Bavy 5 BAMBOLE PER LA LUNA D´AGOSTO (OSTROV DĚSU). Jako Peggy se zde stala jednou z obětí (byla zastřelena u bazénu).  Tento rok ještě v komedii IL DIVORZIO (Vittorio Gassman a Anita Ekberg v hlavních rolích) hrála Danielu. V roce 1972 hrála v hororu GLI ORRORI DEL CASTELLO DI NORIMBERGA a poté se na osm let odmlčela.

Helena Ronee csfd

Crema cioccolato e pa...prikaSigné FuraxTerasaKrvavý BaronIl divorzioOstrov děsuThe AdventurersBarbagiaPořád na tebe myslímToh, è morta la nonna!Ve službách Jejího VeličenstvaPetit déjeuner comprisInside 'On Her Majesty's Secret Service'On Her Majesty's Secret Service: Swiss Movement


Aktualizace osobnostního profilu Helena Ronee: 26.3. 2024 06:38