Sonequa Martin-Green 39 let


Sonequa Martin-Green je americká herečka, narozená v březnu roku 1985 v Russelville ve státě Alabama. Sonequa pochází z pěti dětí, přičemž nemá jediného bratra.

Její herecká resp. divadelní kariéra začala o 1000 mil dál na východě; ve městě New Yorku. Po nesčetných divadelních rolích přišla první nabídka v roce 2009; tehdy si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmu Toe to toe, ve kterém ztvárnila černošskou studentku. Film pojednává o problému dvou dívek ze dvou rozdílných sociálních skupin. Na jedné straně černošská studentka Sonequa, která se snaží dostat z nejchudší Washingtonské čtvrti a na druhé straně bohatá běloška. Mezi sebou si vytvoří vzájemné kamarádské pouto, které se postupně začne zadrhávat v době, kdy se do jejich životů začnou přimotávat muži. Film je plný dramatických zvratů, intrik, občasné nenávisti, lásky, pochopení i nepochopení. Debut se Soneque velice vydařil.

Avšak její nejznámější role přišla o pár let později a to role Sashi v new age kultovním americkém seriálu The Walking dead.

Sonequa je vdaná za Kenrica Greena a čekají spolu potomka.


21.3.1985
Russellville, Alabama, USA
Sonequa Martin-Green csfd

Space Jam: Nový začátekThe Outside StoryRush a vánoční ruchShockwave DarksideYelling to the SkyRivers Wash Over MeToe to ToeStar Trek: DiscoveryStar Trek: Podivné nové světyŽiví mrtvíNeporazitelnýWed-LockedNová holka


Aktualizace osobnostního profilu Sonequa Martin-Green: 14.11. 2023 02:35