Robert Wagner 94 let


Robert John Wagner, americký herec, který byl ve svých raných dobách v Hollywoodu v padesátých létech ovlivněn filmovým hercem Cliftonem Webbem. Jeho agentem byl v té době Henry Willson, který se v bulváru často objevoval s titulky "homosexualita". S tím byl spojován i Robert Wagner. To nebylo na tehdejší dobu (50. léta) přijatelné a Wagner a další herci, jenž Willson zastupoval, s ním ukončili spolupráci.

Byl pětkrát ženatý. S Natalií Woodovou byl ženatý dvakrát. První maželství (1957-1962) skočilo pravděpodobně proto, že Robert neunesl fakt, že jeho manželka Natalie byla slavnější než on. Po druhé se vzali v roce 1972 a měli spolu dceru Courtney. Jeho manželka Natalie už měla jednu dceru z předchozího manželství, ale vychováli spolu obě dcery. Wagner měl vlastního jednoho syna (Michaela) a dvě dcery (Courtney, Katie). Manželství skončilo tragicky roku 1981, kdy při nešťastné nehodě Natalie spadla do vody a utonula. Wagner později přiznal, že se cítí vinen. V roce 1990 se znovu oženil a se svojí manželkou žije dodnes.

V roce 1953 byl Wagner nominován na cenu Zlatý Globus za roli v STARS AND STRIPES FOREVER. V roce 1970 byl nominován na cenu Emmy pro “nejlepšího televizního herce” za svůj výkon v IT TAKES A THIEF a čtyři další nominace na Zlaté Globusy získal za HART A HARTOVÁ.


10.2.1930
Detroit, Michigan, USA
Robert Wagner csfd

7 životůThirty NinePařba všech pařeb: Poslední kocovinaVánoce v ohroženíBachelor TripDivoký hřebecPretty/HandsomeMaking It LegalNetherbeast IncorporatedPostrach Dennis o VánocíchV křesle režiséraMalý zázrakSoví houkáníOživlá mumieStupeň 7: Konec světaEl padrinoDetektivové z HollywooduSol GoodeZáhadná ženaAustin Powers - GoldmemberLove Story z ManhattanuThe CallingPejskovéThe Kidnapping of Chris BurdenProjekt MercuryRecept na úspěchŠpinavá hraAustin Powers: Špion, který mě vojelBoxeřiDill ScallionForever FabulousLéto v AlabaměNo VacancySmrtící selháníNebezpečné hrySomething to Believe InAustin Powers: ŠpionátorŠílená jízdaHart a Hartová: Dokud nás smrt nerozdělíHart a Hartová: Hartovi uprostřed sezonyHart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktuHart a Hartová: Tajemství srdceTanec v temnotáchHart a Hartová: Staré přátelství neumíráHart a Hartová: Zločiny z vášněHart to Hart: Home Is Where the Hart IsPoslední setkáníAudacieux, LesDračí život Bruce LeeHart a Hartová: NávratyHráčKlenotyFalse ArrestRevolver na prodejŠílenýCesta kolem světa za 80 dníIndiskrétníVětrné mlýny bohůLáska mezi zlodějiNěkde musí být poník


Aktualizace osobnostního profilu Robert Wagner: 31.10. 2023 20:24