Jaclyn Smith 78 let


Jaclyn Ellen Smith se narodila v texaském Houstonu. Její matka se jmenuje Margeret Ellen, otec Jack je zubař. Když končila studium na Lamar High School v Houstonu, toužila po tom stát se balerínou. Po střední škole studovala divadlo na Trinity University. V roce 1973 se stala modelkou propagující šampony Breck.

Jejím osobním životem prošla řada mužů. V listopadu roku 1968 se provdala za herce Rogera Davise, ale toto mnaželství skončilo v lednu roku 1975 rozvodem. V říjnu roku 1978 se jejím druhým manželem stal opět herec, kolega ze seriálu Charlieho andílci, Dennis Cole, ale toto manželství skončilo rozvodem již v červenci roku 1981. Již za necelých čtrnáct dní po rozvodu s Dennisem se Jaclyn vdávala znovu. Tentokrát se jejím manželem stal Anthony B. Richmond. Ale i s Anthonym se Jaclyn v roce 1989 rozvedla. Z tohoto manželství jí zůstaly dvě děti: dcera Spencer Margaret a syn Gaston. Jejím čtvrtým a zatím posledním manželem, se kterým žije doposud, se v říjnu roku 1997 stal Brad Allen. Brad pracuje jako dětský srdeční chiururg a rodina žije v jižní Kalifornii.


26.10.1945
Houston, Texas, USA
Jaclyn Smith csfd

Charlieho andílciRandom Acts of ChristmasBridal WaveObyčejné zázrakyCharlieho andílci: Na plný peckyJít za hlasem srdceSabotážTři tajemstvíVražedná lilieMarried to a StrangerMá nejlepší přítelkyněOběti zlobyRodinné albumJaclyn Smith: Workout for Beauty & BalanceLáska může zabíjetNoční můra za bílého dneV náručí vrahaLies Before KissesPřípad doktorky WillisovéKaleidoskopChristine Cromwell: Things That Go Bump in the NightSettle the ScoreVětrné mlýny bohůRage of Angels: The Story ContinuesDeja vuFlorence NightingaleováJak jsme zachránili VánoceSentimental JourneyRage of AngelsJacqueline Bouvierová KennedyováNightkillUsers, TheEscape from Bogen CountyCharlieho andílciWhiz Kid and the Carnival Caper, TheSwitchBootleggersFools, Females and FunOh, Nurse!ProbeThe AdventurersSbohem, město CFotbalový talentKriminálka Las VegasZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiHope & FaithPolicejní okrsekBeckerChristine CromwellAgent beze jménaGeorge WashingtonCharlieho andílci


Aktualizace osobnostního profilu Jaclyn Smith: 24.3. 2024 18:16