Bo Burnham 33 let


Bo Burnham je americký herec a zpěvák. V roce 2006 založil kanál na YouTube, kde publikoval satirické skladby, které sám napsal a hrál. Díky popularitě, kterou si získal na internetu, podepsal smlouvu s Comedy Central Records a v roce 2008 vydal své první ep „Bo fo Sho“ a poté v roce 2009 první album s názvem „Bo Burnham“. V roce 2010 byl na Comedy Central vydán jeho komediální výstup Words Words Words a také album s písněmi z tohoto vystoupení.

V roce 2021 se vrátil na výsluní s jeho čtvrtým komediálním vystoupením s názvem Inside. Tentokrát musel Burnham kvůli probíhající pandemii covid-19 vymyslet zcela jiný koncept, než na jaký byl zvyklý. Celé vystoupení sám vytvořil a nahrál ve svém obývacím pokoji.


21.8.1990
Hamilton, Massachusetts, USA
Bo Burnham csfd

Sesame StreetNadějná mladá ženaHolky na tahuPěkně blběBo Burnham: Make HappyBo Burnham: WhatSin BinTýden bez závazkůBo Burnham: Words, Words, WordsAmerická pannaKomiciSoudruh detektivMezi námi medvědyOdbor městské zeleněJmenuje se Zach. Zach Stone.CollegeHumor OriginalsIce Cream ManFunny: The DocumentaryChris Rock: TamborineOsmá třídaJerrod Carmichael: RothanielKate Berlant: Skořice ve větruThe Inside Outtakes - Bo BurnhamBo Burnham: InsideJerrod Carmichael: 8Comedy Central Presents: Bo BurnhamComedy Central PresentsFront Row FlynnHollywood InsiderClose Up with the Hollywood ReporterThe Pete Holmes ShowFunny as HellConanGreen Room with Paul Provenza, TheNoční Show Jimmyho FallonaTalkshow with Spike FerestenThe SoupLast Call with Carson DalyCBS News Sunday Morning


Aktualizace osobnostního profilu Bo Burnham: 31.10. 2023 19:55