Sullivan Stapleton 46 let


Sullivan Stapleton, rodák z Melbourne (nar. 14 června 1977), určitý čas pracoval jako model. Svou kariéru zahájil v rodné Austrálii. Poprvé se na obrazovce objevil v TV filmu BABY BYTH MASSACRE (1994). Přes drobné role se v 1998 připojil k mýdlové opeře NEIGHBOUR, která je stálou hvězdou na australském nebi. Dalším stupínkem v kariéře bylo účinkování v kultovním seriálu THE SECRET LIFE OF US (2001). V akční výplachovce ZABIJ, NEBO BUDEŠ ZABIT (2007) si zahrál agenta Steva Austia. V témže roce se zhostil méně násilné role motorkáře v dramatu PROSINCOVÍ HOŠI s Danielem Radcliffem.

Velkou příležitost získal v úspěšném vojenském seriálovém dramatu STRIKE BACK. Aby se připravil na svou hlavní roli bývalého příslušníka Delta Force Damiena Scotta, podrobil se intenzivnímu armádnímu výcviku za dohledu bývalých příslušníků jednotek SAS (Special Aer Service) a SBS (Special Boat Service) ve výcvikovém táboře v jižní Africe.

Režisér Ruben Fleischer ho obsadil po boku Seana Penna, Ryana Goslinga a Emmy Stone do svého filmu CANGSTER SQUAD – Lovci mafie (2013) do role Goslingova přítele Jacka Whalena. V současnosti natáčí film 300: RISE OF AN EMPIRE. Uvidíme jej v roli admirála Themistoclese.


14.6.1977
Melbourne, Victoria, Austrálie
Sullivan Stapleton csfd

Everything I Ever Wanted to Tell My Daughter About MenVypečený SantaRide Like a GirlRenegáti300: Vzestup říšeAgreseZabij mě třikrátGangster Squad – Lovci mafieThe HunterUnderbelly Files: InfiltrationCentre PlaceKrálovství zvěrstevProsincoví kluciZabij, nebo budeš zabitLittle OberonForest, ThePropad do temnotMy Brother JackCity LoopVítr do plachetHon na čarodějniceAmyRiver StreetBaby Bath MassacreAfter the VerdictFiresMrtvý bodProtiúder


Aktualizace osobnostního profilu Sullivan Stapleton: 31.10. 2023 14:02