Reiley McClendon 34 let


Reiley McClendon (rodným jménem Eric Reiley McClendon II.) se narodil rodičům Ericovi a Holly 11. března 1990 v Baton Rouge v Lousianě. Později vyrůstal v Roselandu. Má mladší sestru Olivii. Měří 188 centimetrů.

Poprvé se před kamerou objevil jako čtyřletý v seriálu POHOTOVOST. Proslavil se především díky menší herecké roli ve filmu PEARL HARBOR a filmu MALÍ LETCI, kde si zahrál po boku Jesseho Jamese. Zazářil také ve filmu DOBRÁK BEN, ve kterém hrál dvanáctiletého Marka Wedloa, který se snaží ochránit medvěda před nebezpečnými pytláky.

Reiley odmaturoval na střední škole Grace Brethren v červnu 2007. Kromě herectví má v oblibě sport. Rád jezdí na kole, hraje golf, volejbal a basketbal. Umí hrát na bubny a doma se ve volném čase učí hrát na kytaru. Oženil se 10. června 2011.


11.3.1990
Baton Rouge, Louisiana, USA
Reiley McClendon csfd

The Man from NowhereChristmas in JulyZajatci časuShangri-La SuiteTell Me How I DieThe Perfect DaughterIf I Tell You I Have to Kill YouOutpost 37The Palmer SupremacyAbandoned MineDirty GirlPodezřeláSafe HarborDanny FrickeMalí letciLenexa, 1 MileSouthern ComfortStarší synSny o bizonechThe Nickel ChildrenDobrák Ben: Černé zlatoRecept za milion dolarůDobrák BenPearl HarborDanny and MaxKidMuž jiné ženyNeodvolatelná miseNámořní vyšetřovací služba L. A.Closer: Nové případyPolicie Battle CreekFosteroviKravaťáciMezi životem a smrtíNámořní vyšetřovací službaVegasRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněUklízečKriminálka Las VegasKriminálka MiamiMédiumJust LegalZoey 101Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti


Aktualizace osobnostního profilu Reiley McClendon: 20.4. 2024 01:58