David Collins 55 let


David vystudoval Západní univerzitu v Sydney, kde se v roce 1988 setkal se Shanem Dundasem a již jejich třaskavé setkání naznačovalo zářnou budoucnost. Při jejich prvním setkání totiž David rozbil Shanovi nos. A tak se zrodilo duo The Umbilical Brothers, jež jezdí za svými diváky od dokončení studií v roce 1990.

Jejich představení vychází na DVD, ale velkou většinu času za svými fanoušky jezdí po celém světě. V letech 2013 a 2017 zavítali taktéž do České republiky.

K  tomu se David objevuje v TV pořadech a seriálech, stíhá své vlastní separátní divadelní projekty a taktéž jim se Shanem v roce 2018 vyšla knížka pro děti.


19.1.1969
Austrálie
David Collins csfd

Furiosa: Sága Šíleného MaxeKaskadérTři tisíce let touhyVčelka Mája: Medové hryRed ChristmasThe Umbilical Brothers: The RehearsalThe Umbilical Brothers: Heaven by StormThe Umbilical Brothers: Don't ExplainDrop Dead WeirdUkojenáThe Upside Down ShowThe FeralsBananas in PyjamasTajemství smrti: Vzestup a pád F. A. Leuchtera jr.The Umbilical Brothers: Motorová myšSilencerThe SideshowGood News Week


Aktualizace osobnostního profilu David Collins: 18.4. 2024 15:07