Ondra Dorian 28 let


Ondra Dorian je herec a model. Po příchodu do Velké Británie zahájil svou kariéru na poli módy, záhy zaujal svým přirozeným šarmem a chlapeckou tváří a začal spolupracovat s několika módními návrháři. Brzy mu však kariéra modela přestala stačit a začal v Londýně navštěvovat Herecké centrum, kde si ho všiml učitel herectví, Terry Besson. V hereckých kruzích je Terry známý svými metodami, které rozvíjejí přirozený talent jeho žáků. Mezi jeho žáky patří spousta renomovaných herců. Z nejznámějších můžeme jmenovat např. Dustina Hoffmana.

Při studiu na Královské akademii dramatického umění v Londýně strávil několik let v divadelním prostředí, dokonce si zahrál i v Národním divadle. Po získání britského občanství se přesunul do Los Angeles, kde začal navštevovat Actors Studio.

Ondřej není člověkem, který by žil jen v záři reflektorů. Mezi jeho zájmy patří politika a sociologie. Mimo jiné se zajímá a aktivně se zapojuje do řešení o zlepšení společensko-sociálních problémů, se kterými se potýkají tisíce cizinců v Londýně.


4.1.1996
Česko
Ondra Dorian csfd

NemesisMůj rok se SalingeremVzduchoplavciMary ShelleyováJupiter vycházíDown DogDianaBídníciŽelaryBorgiovéDVTV


Aktualizace osobnostního profilu Ondra Dorian: 10.11. 2023 07:10