Radka Stupková 61 let


Radka Stupková se narodila v Praze, v letech 1977 až 1983 absolvovala herectví na Státní konzervatoři v Praze, hudebně dramatický obor. Po studiích byla až do roku 1986 členkou Krajského divadla v Příbrami, od té doby je na volné noze, působila v Divadle na Vinohradech a v Semaforu. V devadesátých letech se věnovala moderování, uváděla TV pořád PÍSNIČKY Z OBRAZOVKY a byla také „rosničkou“ předpovědi počasí v komerční televizi. Zkušenosti má i z muzikálů Limonádový Joe, nebo Romeo a Julie.

Nadále se věnuje také divadlu, v současné době ji můžete spatřit jako Haničku ve hře Lucerna aneb boj o lípu (Divadelní společnost Josefa Dvořáka), Moniku ve hře Nežárli, na které se podílela i autorsky (Divadlo ve Věži) a Annu v Kornelových vdovách (Divadlo U Hasičů). Zajímá se o psychologii a mystické vědy. V mládí byla pět let vdaná, proto je v některých filmech z osmdesátých let v titulcích uvedna jako Boháčová, po rozvodu se vrátila ke svému dívčímu jménu.


6.5.1962
Praha, Československo
Radka Stupková csfd

Reklama na VánoceJak ukrást DagmaruMach, Šebestová a kouzelné sluchátkoČas dluhůByl jednou jeden polda II - Major Maisner opět zasahuje!Discopříběh 2Záhada tří kapitánůDivoká srdceStvoření světaLotři od Zubaté tetyLékařiDevět kruhů peklaPodivná nevěstaMladé vínoNení sirotek jako sirotekO štěstí a kráseStopy zločinu: Případ pobožné mumieLáska z pasážeProdavač humoruNota bene, JanKarel Hynek MáchaSmrt stopařekLeť, ptáku, leť!V pozdním deštiModrý kódOhnivý kuřeRodinné vztahyPolicie ModravaV.I.P. vraždyBezdružicePrvní republikaObchoďákVyprávějŽivot je ples3 plus 1 s Miroslavem DonutilemAch, ty vraždy!Cesty domůOrdinace v růžové zahraděNávesObětiPojišťovna štěstí


Aktualizace osobnostního profilu Radka Stupková: 1.11. 2023 03:26