Filip Remunda 50 let


Vystudoval pražskou FAMU, katedru dokumentární tvorby, v dílně Karla Vachka. Je spoluzakladatelem Institutu dokumentárního filmu, který pomáhá prosazení českého filmu v zahraničí.

Spolu s Vítem Klusákem založil v roce 2003 nezávislou filmovou produkční společnost Hypermarket film, která se podílí na dokumentech dalších známých i debutujících tvůrců (např. sérii autorských dokumentárních filmů Český žurnál).


5.5.1973
Praha, Československo
Filip Remunda csfd

Jak Bůh hledal KarlaČeský žurnálZvláštní vyšetřováníPára nad řekouUkrajinská čítanka: Ukrajina, davaj, UkrajinaBoží mlýny na prodejJazzové válkyČtyři dny v Hotelu PavoukDobrý řidič SmetanaSametová revoluce24Epochální výlet pana Třísky do RuskaČeský mírVánoce v BosněPulec, králík a Duch svatýSetkat se s filmemČeský senA.B.C.D.T.O.P.O.L.Den poezieObec B.Hilary a Chris na cestěTouha tančitNová jména pro staré kamarádyAno, šéfová!Utajený šéfCelniceproStoryAno, šéfe!Burianův den žen s Ivonou NovomestskouBurianův den žen s Kateřinou JacquesBurianův den žen s Petrou EdelmannovouBurianův den žen s obyvateli věžáku v Bajkonurské uliciBurianův den ženBurianův den žen s Hilary BinderBurianův den žen s Janou Uriel KratochvílovouBurianův den žen s Žanetou RosenbergVelký vůzVelké nicZvon zvonů13 minutGorbačov. RájV sítiV síti 18+V síti: Za školou


Aktualizace osobnostního profilu Filip Remunda: 19.11. 2023 11:59